Mivel foglalkozik az orvos esztétika?

Mivel foglalkozik az orvos esztétika?Amikor az orvostudomány szót meghalljuk, legtöbb embernek a gyógyítás jut eszébe róla, azonban van egy olyan tudományága is, amely orvosi módszereket használ, de főleg a kinézetre, megjelenésre, szépségre koncentrál. Ez az orvos esztétika, mely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően az olyan klinikáknak, mint pl. a https://www.barsony.hu/ orvos esztétika.

Az orvos esztétikai kezelések közé tartoznak mind műtéti beavatkozások, mind olyan kezelések, amelyek nem járnak műtéttel, ezek más néven a noninvazív eljárások.

Bármelyik kezelést is választjuk, abban biztosak lehetünk, hogy mindegyik kezelés tudományosan bizonyított, igazolt lesz, és orvosi végzettséggel rendelkező szakemberek fogják végezni, akkor is, ha noninvazív kezelésről van szó.

Az orvos esztétika legnépszerűbb ága természetesen az, amely az öregedés jeleinek eltüntetésére irányulnak. Ilyenek pl. a botox kezelések, a különböző feltöltések. Manapság már a feltöltések is természetes anyagokkal történnek (pl. hyaluronsavval), melyek megtalálhatók az emberi szervezetben is. Ezeknek az előnye, hogy nem kell tartani az olyan problémáktól, hogy a nem természetes anyag használata irritációt, mellékhatásokat okozna.

A népszerű kezelések közé tartoznak még azok a kezelések, melyek a bőr különböző problémáinak javításával foglalkoznak. Ilyenek pl. a narancsbőr eltüntetése, a ráncok megszüntetése, a különböző sebek, problémák eltüntetése.

Szintén kedvelt kezelések még azok, melyek a fogyást segítik. A műtéti beavatkozás a zsírleszívás, de vannak olyan nem műtéti, pl. ultrahangos kezelések is, melyekkel ma már kiváló eredményeket lehet elérni.